tiistai 9. kesäkuuta 2015

Shortsimania ja muuttokaaosMuutoksen tuulia miun vaatetyylissäni tapahtuu hyvin harvoin, mutta tappavan tasaisesti sykleittäin.
Teininä olemus vaihteli lähinnä kahden tyylin (tai sen puutteen) välillä.
Saatoin maalla asuessa sotkea fillarilla 20km kaupunkiin useamman kerran viikossa, tällöin farkut+tennarit+huppari oli vakiovaruste.
Muutoin saatoitte törmätä mustiin pukeutuvaan pikkusynkiöön kauluspaitoineen ja tolppakorkoineen.
Nenäkoru itse ruston läpi neulalla tehtynä löytyi myös näihin aikoihin.
Neula oli toki uusi ja steriili. En silti suosittele ikinä kenellekään missään tilanteessa vastaavaa. Vuosin verta kuin pistetty porsas.
Tämä ainoa vartalolävistykseni on vaipunut unholaan jo 14 vuotta sitten.
Tennarit ja kauluspaidat löytyvät edelleen käytetyimpien vaatteideni/asusteideni listalta, sen sijaan farkut ja hupparit ovat käytössä lähinnä ulkoilmassa seikkaillessa kylmien säiden aikaan.
Hameita ja mekkoja vältin nuorempana kuin ruttoa.
 Taannoin kuitenkin systemaattisesti totutin itseni niihin, enkä mukavampia vaatekappaleita enää tiedäkään kuin rento mekko tai minihame+bändipaita.
Tämä kevät ja kylmä alkukesä on ollut otollista aikaa uusimmalle villitykselleni, shortsit+sukkikset yhdistelmälle.
Kesälookkiin kuuluu myös uudet kuulokkeet puhelimeen. Kultamustat Pioneerit ovat hinta-laatusuhteeltaan loistavat, tyttären pinkkimustia vastaavia muutaman kerran lainanneena päätin tahtoa samanlaiset.

Nämä  nyörishortsit ovat Huutiksesta. Kuva Joensuun reissulta.

Nämä shortsit livekirpparilta 1,5€, kauluspaita lepakkoprintillä myös 2nd hand joskus muinoin, Restylen skelekorsettitoppi parin kesän takaa, kuviosukkikset Seppälästä. Huom. muutto- ja talvivaatteiden pesukaaos :D
Muutto lähenee päivä päivältä, ja kodin pakkaaminen laatikoihin on alkamassa näillä näppäimillä.
Vanhat pitsiverhot varmistivat epäilykseni. Olivat keinokuitua joten eivät tietenkään värjääntyneet kuten piti. Vaatevärit toimii pääsääntöisesti ellei jopa ainoastaan luonnonkuituihin nääs. Samean harmaan lopputuloksen johdosta lensivät roskiin siis.

Sain kuitenkin värjättyä pari puuvillapitsistä liinaa, joista yksi on toimittanut päiväpeiton virkaa minun vauvansängyssäni jotakuinkin 31 vuotta sitten.
Äiti mokoma oli kuitenkin jossain matkan varrella koristanut peitollani kahvipöytää josta muistoina peitossa oli komea kahvitahra.
Koska muutenkin blackened is my past, heitin peiton tylysti vaatevärin sekaan ja pelkäsin pahinta.
Lopputulos on kuitenkin varsin kaunis.


Näin ollen buduaarin verhot loistavat poissaolollaan.
Ratkaisu tähän löytyi kuitenkin eräästä nettikaupasta kera erään valloittavan huonekalun. Näistä myöhemmin jos ja kun saapuvat uuteen kotiin.


***

Some babbling about my summer clothes for this year.
Found great headphones to my phone also.
They match with my owl-phonecovers perfectly.
I dyed my baby blanket black.
It came out pretty nice and will have more use now.


Summerday selfie ~Aallotar~

2 kommenttia:

 1. I love those shorts! <3

  unknownprettylies.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Ellone :) Those shorts are great 2nd hand find indeed. Made by H&M but customized by certain finnish blogger/dressmaker.

   Poista