maanantai 8. kesäkuuta 2015

Stargazer
Tunnelmia matkalta Savoon ja Pohjois-Karjalaan 5-7.6.2015.
Nightwish veti huikeimman liveshown mitä olen kuunaan ollut todistamassa. Mm."Greatest show on earth" -lopetukseen oli tahditettu huikea ilotulitus kappaleen mukaan.
Visuaalinen elämys oli kuitenkin vain pieni osa elämystä, soitanta ja Floorin huikeisiin sfääreihin nousevat vokaalit tekivät showsta kuitenkin sen parhaan ehkä ikinä. 
Hollannitar on oletettavasti työskennellyt valtavasti äänensä eteen, niin huikean hyvältä mm. Tarjan äänelle tehty  Stargazers Floorin laulamana kuulosti.


Insomniumin kuulin nyt toistamiseen livenä. Viiden vuoden takaiseen klubikeikkaan nähden yhtyeen veto suurkonsertissa oli jokseenkin mitään sanomaton.

Sonata Arctica toimi livenä kohtuullisen hyvin vaikken suuremmin yhtyettä fanitakaan. Tonyn välispiikki ja kiitokset yleisölle elävän musiikin tukemisesta ja näin ollen sen tulevaisuuden turvaamisesta jäi mieleen. Siitähän tässä harrastuksessa ja elämäntavassa pohjimmiltaan on kyse.
Aiomme jatkaa näin niin kauan kuin jalka nousee ja henki pihisee, I promise :)

Children of Bodomin olisin toivonut soittavan jopa kauemmin. Bändi veti ehdottomasti parhaan liveshown niistä kolmesta joita olen ollut todistamassa.
Vaikka oli viime Tuskan Bodom Beach Barbeque jotakin aivan erilaista :D

Kitee, Pohjois-Karjala


Kaunis Islander kaikui komeasti Joensuun pimenevässä kesäyössä, video ko. kappaleesta postauksen lopussa.


Last Ride of the DayMy beloved caught this for me as a birthday present. Thank u my love, and Emppu too, of course! I might turn it as a necklace later.


Proud owner of a pretty special EFMB-shirt :) It has the album cover at front, and this pic at back side.Islander at Laulurinne 6.6.2015.
I can see mr. Skyforger kissing me at the end of this video <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti