maanantai 28. syyskuuta 2015

Bloody Tears

Verikuu tuli, oli ja meni.
Kaakon taivaalla siitä ei näkynyt pilkahdustakaan vaikka kuinka tytön kanssa taivaalle tuijotimme aamun hämäränhyssyssä.
Noh, paremmalla onnella sitten vuonna 2033.
Viime aikojen kuulumisia.
Varasin liput
minulle ja Taivaantakojalle Turun filharmonisen orkesterin SAGAS- Orchestral Fantasy Music konserttiin. 
~
" John Williamsin maaginen Harry Potter -teema, Howard Shoren Oscar-palkittu musiikki Taru sormusten herrasta -elokuviin ja Game of Thrones -sarjan musiikki johdattelevat meidät jännittäviin seikkailuihin. Kun näihin yhdistetään soundtrackeja pelimaailman suosituimmista nimistä, World of Warcraftista ja Skyrimistä, on SAGAS, musiikillinen matka fantasian maailmaan valmis!"
lähde: tfo.fi 
~
 Turun filharmoninen orkesteri on Suomen vanhin sekä koko maailman vanhimpia edelleen toiminnassa olevia orkestereita.
Vuodesta 1790 tarkalleen.
Myös Sibelius on johtanut musiikkiaan orkesterissa, yhteensä 18 konsertin verran.
Tämmöinen metallipeikko Kymen takametsistä ei välttämättä ole elementissään tämän tyyppisissä kultturelleissa riennoissa. Odotan kuitenkin tulevaa ja uusia kokemuksia innolla.

Tässä pari suosikkimelodiaani pelimusiikin maailmasta.


Even though it´s a rip off, it is beyond beautiful.
~
Viime viikkojen aikana olen tehnyt useampia hyviä kirppislöytöjä, paras niistä taitaa kuitenkin olla nämä mokkapumpsit ( Alun perin Gina Tricotista).
Olen etsinyt vastaavia vuosia 2nd handina, uudenveroisina ja alle kympin hintaan.
Ei niin helppoa siis, onneksi nyt tärppäsi.
Kenkien mustat timangit ovat ehkä hieman vierasta tyyliä itselleni, mutta hohteen ollessa noinkin hillitty en usko sen käytössä haittaavan.


Luomuhörhöily jatkukoon!
Jo vuosia sitten olen lukenut kookosöljyn ihmeistä, kuitenkin sen kokeiluun asti ottaminen vaati sen että purkki nökötti Citymarketin hyllyllä.


Neitsytkookosöljyä voi käyttää monin tavoin kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Itse en pidä kookoksen mausta, tuoksusta kyllä hyvin paljon. Minä käytän kookosöljyä ihon- ja hiustenhoidossa.
Jopa dödönä uskaltauduin testaamaan, toimii!
Olen hieman
myös palannut vanhoihin tapoihini.
Blondeissa hiuksissa inhoan sitä kusenkeltaista lopputulemaa, joka viimeistään muutama kuukausi värjäyksestä pyrkii pintaan.
Vuosia sitten kun olin mukana ensimmäisessä (?) grannyhiusvillityksessä värjäsin tukkaa alituiseen Directionin hoitavilla suoraväreillä. Suoravärit eivät ole varsinaisia hiusvärejä, vaan tukan pinnalle jääviä sävytteitä.
Nyt oma hiusväri on puskenut sen verran esille jotta blondatut latvat saavat jälleen nauttia hieman erikoisemmista sävyistä.
Kaapissa odottaa vielä White toneria sekä liilaa, nyt kuitenkin käytössä sävy Silver joka maltillisessa käytössä tuo blondattuun tukkaan vain vienon hopean vivahteen. xxx Aallotar***

I bought us tickets to a Turku philharmonic orchestra consert called SAGAS- Orchestral Fantasy Music.
Philharmonic orchestra of Turku is the oldest still existing orchestra in Finland, and one of the oldest in the whole world ( since 1790). 

Also have been wondering in the world of natural health care products.
I purchased a jar of virgin coconut oil for skin- and haircare.

I found cool pumps at local fleamarket, and dyed my ends with silver toner.
I do not want that grannyhair back that I had few years ago, so a glimpse of silver in a blond hair was the effect I wanted and that effect I got.

2 kommenttia:

  1. Voi ei, kuulostaa tosi mielenkiintoiselta toi Sagas, harmi kun en tiennyt siitä, nyt näyttää jo loppuunvarattua :( Se olis varmaan Makeakin kiinnostanut.
    Ei näkynyt täälläkään kuuta aamulla, vaikka vartavasten heräsin ja tuijotin parvekkeella 1,5 tuntia punaisena hehkuvaa pilvimassaa :P Voe pettymys.

    VastaaPoista
  2. Höh. Ehkä ne pitää lisäkonsertteja kun kerran nämä ovat loppuunmyytyjä? En tiedä miten tfo:lla on tapana. Kuuntelin Skyrimin jonkun soundtrackin tänään ja oli kyllä aikas huima. Nää pelit eivät oo minulle ennestään tuttuja muuten kuin ohimennen mutta Skyrimin musiikit houkuttaa kyllä testaamaan peliä, jos edullisesti löytyy esim. käytettynä pelikaupasta jossa Taivaantakoja käy mätkyä pelaamassa. Taivas hehkui ennen aamun kajoa tosiaan verenpunaisena, sitä tytär kovasti ihmetteli :p Itse olen toki verikuun nähnyt ennenkin, mutta tämä superpimennysverikuu on tainnut olla Suomessa edellisen kerran ennen meidän ikäluokkaa, oiskos ollut 1982 kyseessä?

    VastaaPoista