sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Diskovibrator Virgin Oil 17.10.15

Eilen meillä olikin semmoinen puuhapäivä pääkaupunkiseudulle.
Koska Kätilöiden Turun keikka on edelleen enemmän kuin epävarma tahdottiin minimoida vahinko ja käytiin Helsingissä kuuntelees uusi levy livenä.


Tahdoin lähteä Helsinkiin päivällä, jotta ehdin Stockalta hakea yhden kauneimmista näkemistäni huulipunista.
Kyseessä on M.A.C merkin Amplified Violetta.
Voi rakkaus.
~

Meidän etkot tais olla huomattavasti kesymmät kuin valtaosalla :D
Käytiin Fredrikinkadun Kakkugallerian kakkubuffetissa vetämässä kunnon sokeriöverit
ja siitä eläviin kuviin.Mie, Elias ja Vaka Vanha.


Sinä olet rakkaus <3


Yksin Marsissa oli juonellisesti vähän meh mutta toisaalta Matt Damon symppis pääroolissaan.
~

Virgin Oil on yleisesti ollut loistava keikkapaikka.
Tällä kertaa järjestelyt kuitenkin kusi ja pahasti.
Ensin niin lipulliset kuin liputtomat venasi samassa sadan metrin jonossa sisälle, keikan jälkeen puoli tuntia baarista ulos. 
Toki me ei olla virallisen albumilistan ykkösten keikoilla aiemmin juuri pyöritty :DTurmion Kätilöt teki takuuvarmasti sen mitä ne osaa parhaiten.
Vanhojen biisien puute latisti hieman vallitsevaa euforiaa, mutta toisaalta, ne on kuultu ja nähty lukemattomia kertoja ennenkin.
Nyt discottiin siis uusimpien hittien tahtiin.
Väsynyt kotimatkaaja

Yöllä vallitsi aavemainen sakea sumu koko kaakkoista Suomea.
Eteenpäin ei juuri nähnyt ja tunnelmaa kohotti Limbonic Artin 
Ad Noctum-Dynasty of Death.
Huu.
Olin ihan varma ettei päästä kotiin enää ikinä :D
Vaikka tiellä näkyi yllätyksiä kuolleesta naalista elävään kettuun, tiiliskiviä ynnä muuta mukavaa, koti ja pehmoinen sänky kutsui kuitenkin aamuneljän aikaan.

Mukava reissu mutta ihanaa tulla kotiin.
Täällä on tilaa hengittää.
Ei maalaisesta sais kaupunkilaista vaikka voissa paistais :D xxx

Kumivaate on periaate

5 kommenttia:

 1. Ihana kuulla, että muitakin ahdistaa pk-seudun vilinä :D Mä sain viikko sitten siitä tungeksimisesta niin tarpeekseni, oli ihan kummallista käydä kattoon Logomossa Amorphis, kun siellä ihmiset oli niin väljästi :D Mulla jää tältä syksyltä Kätilö-keikka väliin, mutta eipä tuo niin haittaa, en oo oikeen saanut kiinni siitä uudesta levystä. Hassua kyllä että niistä on yhtäkkiä tullut niin suosittuja... heh.

  VastaaPoista
 2. Mmm..joo. Ilta Virgin Oilissa oli tosiaan loppuunmyyty :) Hymyilytti kun mietin että kaksi edellistä keikkaa missä ollaan oltu jonkun kyynärpää naamassa noin kuvainnollisesti on juurikin entisten bänditovereiden, mr. Spellgoth ja Tuomas Holopainen. Ehkä hieman eri spektreissä kuitenkin nykyään.
  Amorphis ois ollut lauantaina täällä Kouvolassa. Keväällä Saksassa kuitenkin näin heidän Tales from the thousand lakes anniversary-kiertueen. Koska elämä on valintoja, nyt oli Kätilöiden vuoro.

  VastaaPoista
 3. Edit. en siis toki koko kiertuetta vaan Ragnarök-festivaalin keikan ko. kiertueelta.

  VastaaPoista
 4. Itsekin siellä jonottelin viime hetkellä lipun ostaneena :P Olin ihan varma ettei päästä edes sisään ja Turmarit oli jo aloittaneet kun se tapahtui. En kyllä tajua mikä siinä oli niin vaikeaa, kun muissakin pullonkaula-keikkapaikoissa jengi saadaan sisään nopeasti, vaikka olis loppuunmyyty... Saatiin kuitenkin lopulta ihan hyvät paikat lavan sivusta ja keikka oli mainio!
  Miusta uusi levy on paljon parempi kun Technodiktator ^^

  VastaaPoista
 5. Luulen että näinkin teidät kun jonotettiin ulos sieltä :) Kuitenkin jonossa oli sen verran ahdas tunnelma joten siinä kohtaa oli missiona päästä sieltä vaan ulos mahd.pian. Tykkään edeltäjistä ja uudesta levystä, meistä kuitenkin Taivaantakoja on enempi se Kätilöiden fani. Livenä Kätilöt on loistava, ollut aina ja oli tälläkin kertaa :)

  VastaaPoista